Skip to content Skip to footer

Proeverij 30 oktober 2016

Beste wijnliefhebbers,

De bladeren vallen van de bomen, het wordt kouder, een nieuw seizoen doet zijn intrede. De warme zomer gaan we missen maar daarvoor in de plaats maken wij het in huis weer gezellig en komen de eerste herfstgerechten op tafel. Daar hoort een goed glas wijn bij. Er staan bekende wijnen op de proeftafels maar ook een aantal nieuwe wijnen o.a. uit Frankrijk, Spanje en Zuid-Afrika.

Dit voorjaar was ik in de gelegenheid het wijnhuis Vinaoliva te bezoeken. Prachtig gelegen in Estramadura vlakbij de stad Almendralejo. Op de proeverij staan 2 mooie wijnen en olijfolie van dit wijnhuis. Uw smaakpapillen zullen worden verrast. Edwin van Wieringen Cuisiniers ondersteunt dit met heerlijke tapas.

Deze zondag kunt gebruik maken van een spannend wild-menu bij Restaurant Bon Vivant waar u ontvangen wordt met een gratis glas Kirr, gelegen in Bennebroek op een steenworp afstand van de Hartekamp.

Ik nodig u van harte uit op mijn wijnproeverij op Zondag 30 oktober van 14.00 tot 18.00 uur. Landgoed de Hartekamp. Herenweg 5 te Heemstede Met vriendelijke groet Paul Brantjes 0626034969 brantjeswijn@gmail.com

Leave a comment

0.0/5

Brantjes Wijn © 2024. Alle rechten voorbehouden.